Hartelijk welkom bij Koffiebakkers

High Tea Goirle

Verkozen tot beste lunchroom van Brabant 2022

Wil je lekker genieten van een heerlijke High Tea in Goirle? Dan ben je bij Koffiebakkers aan het juiste adres. Wij bieden een heerlijke High Tea in ons koffie en lunchcafé aan met onbeperkt thee en een heerlijke selectie van belegde broodjes en (huisgemaakte) gebakjes. Dit is enkel mogelijk op reservering (hieronder lees je er alles over).

Daarnaast verzorgen we ook graag een High Tea bij jou thuis. Deze kun je komen ophalen of we komen deze graag bezorgen (enkel in Goirle). Je kunt deze al bestellen vanaf 2 personen. Hiervoor dien je ons wel even van te voren te bellen (minimaal 1 uur van te voren). Hieronder lees je wat je allemaal krijgt.

Verkozen tot beste lunchroom van Brabant 2021| 2022

High Tea Goirle

Verkozen tot beste lunchroom van Brabant 2021 | 2022

Wil je lekker genieten van een heerlijke High Tea in Goirle? Dan ben je bij Koffiebakkers aan het juiste adres. Wij bieden een heerlijke High Tea voor thuis aan. Deze kun je komen ophalen of we komen deze graag bezorgen. Je kunt deze al bestellen vanaf 2 personen. Hiervoor dien je ons wel even van te voren te bellen (minimaal 1 uur van te voren).

High Tea Goirle

High Tea in Goirle in ons koffie- en lunchccafé

Wil je bij in Goirle genieten van een High Tea bij Koffiebakkers? Dat ben je samen met je familie, vrienden of wie dan ook van harte welkom. Tijdens de High Tea geniet je o.a. van:

  • Onbeperkte ‘Or Tea?’ thee of koffie van Julius Meinl

  • Heerlijke selectie van hartige broodjes (bijv. belegde desembrood, vikingbrood of wrap). We houden hierbij graag rekening met jullie (dieet)wensen. Natuurlijk is een vega optie ook beschikbaar.

  • Selectie van ons huisgemaakt mini gebak

samen voor:
€ 21,50 p/p (minimaal 2 personen)

De High Tea is enkel mogelijk op (telefonische) reservering op basis van beschikbaarheid. We reserveren geen High Tea’s op zaterdagmiddag (tussen 12:00 – 14:00 uur), gelet op de drukte in onze zaak. Bel ons gerust en we leggen graag een moment vast.

High Tea voor thuis?

Je kunt deze High Tea ook voor thuis bestellen. Bel ons en wij zetten het voor je klaar, zodat je deze eenvoudig kunt afhalen. Ook bezorgen wij in Goirle voor slechts € 2,-.