De donkere dagen zijn er! Tijd om heerlijk binnen te genieten van de warmte en jezelf even goed te verwennen. Koffiebakkers laat je deze winter nog meer genieten van heerlijke Koffiespecials, huisgemaakt gebak en een vernieuwd menu.

Naast het menu hebben we ook enkele heerlijke (tijdelijke) specials voor je, zoals pancakes, Glühwein, wafels (tijdens Moonlight Shopping) en leuke cadeaus van o.a. Tony Chocolonely.

Moonlight Shopping op 14 december 2019

Op zaterdag 14/12 is in Goirle weer Moonlight Shopping. Kom genieten van de vele marktkraampjes, muziek en entertainment in het hele centrum! Bij onze kraam kun je genieten van heerlijke wafels en hebben we heerlijke Glühwein. Koffiebakkers is de hele avond geopend tot 22:00 uur (incl. keuken). zien we je dan?

Aangepaste openingstijden

Tijdens de feestdagen hebben we aangepaste openingstijden. Zo zijn we op 1e en 2e kerstdag (25 en 26 december) en nieuwjaarsdag (1 januari) gesloten. Vanaf januari zijn we niet meer elke zondag geopend maar enkel tijdens de koopzondagen. Bekijk hier onze openingstijden

 

Vier je feest of nieuwjaarsborrel bij Koffiebakkers

Met het nieuwe jaar in aantocht wil je wellicht ook een gezellige nieuwjaarsborrel organiseren. Of wellicht staat er voor 2020 wel een leuk feest in de planning? Bij Koffiebakkers kun je ook terecht voor elk besloten feest – ook buiten onze reguliere openingstijden. Neem contact op voor alle mogelijkheden.