Lunch Goirle

Lekker lunchen in Goirle doe je bij Koffiebakkers

Van plan om te gaan lunchen in Goirle? Bij Koffiebakkers lunch je uitgebreid met de heerlijkste lunchgerechten. Koffiebakkers is het nieuwste koffie- en lunchcafé van Goirle met een ruim assortiment aan koffiespecialiteiten, lunchgerechten zoals koude en warme broodjes en huisgemaakt gebak.

LUNCH BIJ KOFFIEBAKKERS

MET LIEFDE VOOR JOU GEMAAKT.

Koffiebakkers staat voor het ultieme genieten. Bezoek ons koffie- en lunchcafé in winkelcentrum de Hovel te Goirle – midden tussen de winkels. Je kunt bij Koffiebakkers terecht voor de lekkerste koffiespecialiteiten, overheerlijke vers gebak en de lekkerste lunch. We streven naar de beste kwaliteit door uitsluitend te werken met verse ingrediënten.

Kom langs tijdens je winkelrondje in Goirle, tussen het boodschappen doen of gewoon lekker door de week in de ochtend of middag. Je kunt zes dagen in de week bij ons terecht (met uitzondering van maandag). Lekker met een kop koffie in onze comfortabele stoelen bijkletsen.

Bekijk onze lunchtijden

HUISGEMAAKTE LUNCH

PROEF ONZE KWALITEIT BIJ ELKE HAP OF SLOK

Koffiebakkers werkt uitsluitend met de beste ingrediënten voor de lunch. Bovendien zijn alle lunchgerechten huisgemaakt volgens onze eigen recepten. Wat dacht je van een ovenverse desembol met eigen gemaakte roomkaas-spread, gerookte zalm en knapperige sla? Of probeer onze dagelijks vers gemaakte makreelsalade?

En wat ruik je daar nu? De geur van vers gebak – zo uit de oven. Geen fabrieksvlaaien of taarten. Wij bakken alles ambachtelijk en met verse ingrediënten – hier kom je vast en zeker voor terug.

Het gebak is perfect te combineren met één van onze (speciaal)koffie’s of thee’s. Of je nu van een gewoon goed kop koffie houdt, een speciale latte of een verse kruiden thee – Koffiebakkers biedt een uitgebreid koffieassortiment. We heten niet voor niets KOFFIEbakkers.

Bekijk onze lunchkaart

GENIET OVERAL VAN DE BESTE LUNCH

IN ONS KOFFIECAFÉ, THUIS, ONDERWEG OF OP HET WERK.

Heerlijk al dat lekkers, maar misschien heb je niet altijd de tijd of mogelijkheid om uitgebreid in ons koffie- en lunchcafé te zitten. Geen probleem – al onze koffiespecialiteiten, gebak en lunchgerechten zijn ook om mee te nemen. We pakken dan alles graag voor je in zodat je ook thuis of onderweg van Koffiebakkers kunt genieten. Parkeren kan heel eenvoudig bij één van de omliggende (gratis) parkeerplaatsen – even parkeren, bestellen, inpakken en genieten. Elke keer weer.

Routebeschrijving naar de lekkerste lunch van Goirle

Navigeer via Google Maps
Navigeer via Apple Kaarten