Over ons

Koffiebakkers staat voor het ultieme genieten. Bezoek ons koffie- en lunchcafé in winkelcentrum de Hovel te Goirle. Je kunt bij Koffiebakkers terecht voor de lekkerste koffiespecialiteiten, overheerlijke vers gebak en de lekkerste lunchgerechten. We streven naar de beste kwaliteit door uitsluitend te werken met verse ingrediënten.

Kom langs tijdens je winkelrondje in Goirle, tussen het boodschappen doen of gewoon lekker door de week in de ochtend of middag. Lekker met een kop koffie in onze comfortabele stoelen bijkletsen.

Koffiebakkers is een initiatief van Tom Bakkers – die van kinds af aan al gedroomd heeft van een eigen koffie- en lunchcafé. Na een lange zoektocht heeft hij in de Hovel in Goirle (tevens zijn geboorteplaats) de ideale locatie gevonden. Hij verwelkomt je graag.

Koffiebakkers heeft tevens al vier jaar op rij de Nederlandse Horeca Prijzen gewonnen. Waaronder de prijs als beste lunchroom van heel Noord-Brabant (2021-2022)!

Daarom kom je naar Koffiebakkers...

Koffiebakkers broodje huisgemaakte hummus

Huisgemaakt met liefde...

Koffiebakkers werkt uitsluitend met de beste ingrediënten. Bovendien zijn alle gerechten huisgemaakt volgens onze eigen recepten. Wat dacht je van heerlijke knapperig desembrood met eigen gemaakte roomkaas-spread, gerookte zalm en knapperige sla? Of probeer onze dagelijks vers gemaakte makreelsalade...

En wat ruik je daar nu? De geur van vers gebak – zo uit de oven. Geen fabrieksvlaaien of taarten. Wij bakken alles ambachtelijk en met verse ingrediënten – hier kom je vast en zeker voor terug.

Het gebak is perfect te combineren met één van onze (speciaal)koffie’s of thee’s. Of je nu van een gewoon goed kop koffie houdt, een speciale latte of een verse kruiden thee – Koffiebakkers biedt een uitgebreid koffieassortiment. We heten niet voor niets KOFFIEbakkers!

Geniet overal van het beste...

Heerlijk al dat lekkers, maar misschien heb je niet altijd de tijd of mogelijkheid om uitgebreid in ons koffie- en lunchcafé te zitten. Geen probleem – al onze koffiespecialiteiten, gebak en lunchgerechten zijn ook om mee te nemen.

We pakken dan alles graag voor je in zodat je ook thuis of onderweg van Koffiebakkers kunt genieten. Parkeren kan heel eenvoudig bij één van de omliggende (gratis) parkeerplaatsen – even parkeren, bestellen, inpakken en genieten. Elke keer weer.

PS: Wist je dat Koffiebakkers ook cadeaubonnen heeft? Het leukste cadeau om te krijgen en te geven. Kom langs en vraag naar de mogelijkheden.